Uw ervaren schoonmaker uit Joure

Bij Atsma Schoonmaak uit Joure draait het allemaal om kwaliteit en continuïteit. Wij zorgen ervoor dat we een smetteloos huis of kantoor voor u achterlaten. Daarbij luisteren we naar uw wensen en bieden we een eerlijke prijs. Met onze jarenlange ervaring van meer dan 40 jaar weten we precies hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Op die manier onderhouden we duurzame contacten met onze klanten.

Contact opnemen

De beste schoonmaker in Joure

Met een ladder en emmer langs de deuren om klanten blij te maken met schone ramen. Zo is mijn vader Roel Atsma in 1974 begonnen met Atsma Schoonmaakbedrijf. Door hard te werken, goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en een eerlijke prijs te rekenen, hebben wij de basis voor ons bedrijf gelegd. 


In 1987 kon Roel Atsma het werk niet meer alleen uitvoeren en ben ik als allround schoonmaker in dienst getreden. Samen hebben we met passie verder gebouwd aan het bedrijf. We mochten bij steeds meer klanten de schoonmaak verzorgen en zo nam langzaam ook ons personeelsbestand toe.


In 1996 is een eigen bedrijfspand gebouwd om personeel, klanten en leveranciers te ontvangen en al het materiaal te bergen. Tevens is toen de huidige huisstijl geïntroduceerd. Helaas heeft Roel Atsma in 2000 wegens gezondheidsproblemen afscheid van het bedrijf moeten nemen.

Telkens een treetje hoger

In de meer dan 500 maanden van het bestaan van Atsma Schoonmaak zijn er al vele ramen gewassen, wc’s schoongemaakt en heel veel meters geklommen op de ladder. In de regio Joure heeft iedereen weleens over een vloer gelopen, door een raam gekeken of op een wc gezeten die door Atsma Schoonmaakbedrijf is schoongemaakt. 


Vandaag de dag werken wij voor particulieren, het mkb, de overheid, kerken, zorginstellingen, winkels, woningbouwcoöperaties en verenigingen van eigenaren en de industrie. Met een team van rond de 30 medewerkers staan wij graag voor u klaar.