Laat uw woning vakkundig schoonmaken in de regio Joure

De schoonmaak van uw huis kan er makkelijk bij inschieten, helemaal als u kinderen en/of een drukke baan heeft. Gelukkig komt Atsma Schoonmaak u graag te hulp. Onze vakkundige schoonmakers zorgen er in een mum van tijd voor dat uw woning schoon, fris en opgeruimd is. Ook voor de schoonmaak van bedrijven kunt u bij ons terecht. Zo kunt u zich in een nette en brandschone omgeving concentreren op uw werkzaamheden.

Contact opnemen

Professionele schoonmaak voor bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in grote schoonmaakklussen. Denk hierbij aan de bouwschroot en het opruimen tijdens de oplevering van een huis of de schoonmaak van een groot kantoorpand.

Glazen wassen

Ons bedrijf begon met een ladder en emmer langs de deuren om glazen te wassen. Nog steeds doen wij dit met veel plezier. Wij wassen de glazen zonder chemicaliën. Ook is het mogelijk om osmosewater te gebruiken.

Reinigen buitenzijde

Kan de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand wel een goede reiniging gebruiken? Wij verwijderen mos en klimop en maken verkleuringen weer ongedaan.

Schoonmaken nieuw- en verbouwprojecten

Heeft u een nieuwe woning gekocht? Of is uw kantoormagazijn toe aan een grote schoonmaak na de verbouwing? Wij komen u helpen met de grote schoonmaak.

Onderhoud en conservering van vloeren

Het onderhouden van vloeren is een flinke maar belangrijke klus. Wij waxen, oliën en lakken uw vloer om schade te voorkomen. Ook is de vloer hierdoor eenvoudiger schoon te houden.

Reiniging bij calamiteiten

Heeft uw woning of kantoorpand te maken gehad met calamiteiten zoals brand, wateroverlast of vandalisme? Wij komen bij u langs om de gevolgen hiervan op te ruimen en/of schoon te maken.